Manchester United Arsenal iddaa tahmini

Günün en zor maçında Manchester United ve Arsenal karşı karşıya geliyor işte dev karşılaşma öncesi Manchester United Arsenal İngiltere Premier Lig iddaa tahmini, sakat cezalı listesi ve muhtemel 11'ler

Manchester United  Arsenal İngiltere Premier Lig iddaa tahmini


Manchester United  Arsenal İngiltere Premier Lig iddaa tahmini

Eksik Listesi

Manchester United'da Ashley Young cezalı ve onun yerine Diogo Dalot'un oynaması bekleniyor.  Alexis Sanchez ve Victor Lindelof sakat. Luke Shaw, Chris Smalling, Eric Bailly, Antonio Valencia ve Matteo Darmian'ın durumu belirsiz.

Arsenal'de Granit Xhaka cezalı. Danny Welbeck ve Dinos Mavropanos sakat. Mesut Ozil, Nacho Monreal ve Laurent Koscielny'nin durumu belirsiz.

Muhtemel 11'ler

Manchester United Muhtemel 11: Gea, Darmian, Jones, Smalling, Dalot, Fellaini, Matic, Herrera, Martial, Lukaku

Arsenal Muhtemel 11: Lingard, Leno, Holding, Sokratis, Mustafi, Kolasinac, Guendouzi, Torreira, Bellerín, Ramsey, Lacazette, Aubameyang

Manchester United İngiltere Premier Lig iddaa tahmini yorum


Manchester United'da işler iyi gitmiyor, ayrıca bu karşılaşma öncesinde özellikle savunma hattında birçok ismin oynayıp oynamayacağı şüpheli; öte yandan geçen hafta Tottenham'ı 4-2 mağlup eden Arsenal son yıllardaki en formda dönemlerinden birini yaşıyor. Günün önemli karşılaşmasında kadro ve oyun olarak rakibine oranla daha formda olan Arsenal galibiyete yakın olan taraf. Riski azaltmak isteyenler iddaa tahmini olarak Arsenal yenilmez çifte şans seçeneğine yönelebilir.

Manchester United Arsenal İngiltere Premier Lig iddaa tahmini Arsenal Kazanır 2.55


Yorumlar