Club Brugge Atletico Madrid iddaa tahmini

11 Aralık Salı günü önemli eksikleri olan Club Brugge, İspanyol devi Atletico Madrid'i konuk ediyor. Maç öncesi Club Brugge Atletico Madrid Uefa Şampiyonlar ligi iddaa tahmini, sakat cezalı listesi ve muhtemel 11'ler

Club Brugge Atletico Madrid Uefa Şampiyonlar ligi iddaa tahmini

Club Brugge Atletico Madrid iddaa tahmini

Sakat Cezalı Listesi

Club Brugge Eksik Listesi: Club Brugge'de Dion Cools (defans/12maç/1asist), Diatta (ortasaha/7maç), Arnaut Groeneveld (ortasaha/15maç/5gol), Vlietinck (ortasaha/11maç), Vossen (forvet/9maç/4gol) sakat. Kaveh (forvet/10maç/1gol), Clinton Mata'nın (ortasaha/13maç) durumu belirsiz.

Atletico Madrid Eksik Listesi: Atletico Madrid'de Stefan Savic (defans/11maç) cezalı. Diego Costa (forvet/14maç/2gol/2asist), Juanfran (defans/11maç), Lucas Hernandez (defans/16maç) sakat.

Muhtemel 11'ler

Club Brugge Muhtemel 11: Horvath; Denswil, Mechele, Poulain; Amrabat, Nakamba, Vormer, Rits, Vanaken; Wesley, Schrijvers

Atletico Madrid Mutemel 11: Oblak; Arias, Godín, Giménez, Filipe; Koke, Saúl, Rodrigo, Lemar; Griezmann, Kalinic


Club Brugge Atletico Madrid Uefa Şampiyonlar ligi iddaa tahmini yorum

Atletico Madrid gruptan çıkmayı başardı bu yüzden, Club Brugge'nin de grup üçüncülüğü garanti ancak Club Brugge hem son dönemde çok formsuz hem de çok önemli eksikleri var zaten kadro kalitesi olarak da Atletico Madrid'in çok gerisindeler bu nedenle tercihimiz konuk ekip galibiyeti yönünde olacak.

Club Brugge Atletico Madrid Uefa Şampiyonlar ligi iddaa tahmini Atletico Madrid Kazanır 1.45

Yorumlar