Burnley Liverpool iddaa tahmini

5 Aralık Çarşamba günü Liverpool deplasmanda ligin zayıf ekibi Burnley'e konuk oluyor işte maç öncesi Burnley Liverpool İngiltere Premier Lig iddaa tahmini, sakat cezalı listesi ve muhtemel 11'ler



Burnley Liverpool İngiltere Premier Lig iddaa tahmini

Eksik Listesi

Burnley'de Ben Gibson'nın durumu belirsiz. İyileşen James Tarkowski ise takıma döndü.

Liverpool'da kaptan Jordan Henderson'ın cezası sona erdi. Adam Lallana iyileşti ve forma verilmesi durumunda sahadaki yerini alabilecek.

Muhtemel 11'ler

Burnley Muhtemel 11: Hart, Taylor, Mee, Tarkowski, Lowton, Gudmundsson, Cork, Defour, Lennon, Hendrick, Wood

Liverpool Muhtemel 11: Alisson, Moreno, Dijk, Matip, Alexander-Arnold, Keita, Henderson, Wijnaldum, Firmino, Sturridge, Salah


Burnley Liverpool İngiltere Premier Lig iddaa tahmini yorum

Burnley ligdeki son maçında Crystal Palace konuk oldu ve maç boyunca hiçbir farlık gösteremedği karşılaşmadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak kötü gidişini sürdürdü. Bu kadro yapısı ve oyun anlayışı ile ligde kalmaları çok zor.

Konuk Liverpool ise yoğun maç trafiğinin sancılarını yaşadığı karşılaşmada şansının ve Everton kalecisi Jordan Pickford'un büyük hatası sonucu son dakika gölü ile geçen haftayı galibiyetle kapatmayı başardı.

Liverpool yorgun bir görüntü sergiliyor ancak karşılarında ligin en vasat ekibi var bu nedenle iddaa tahmini tercihimiz Liverpool galibiyeti yönünde olacak. Alternatif olarak karşılıklı gol yok seçeneği de denenebilir.

Burnley Liverpoolİngiltere Premier Lig iddaa tahmini: Liverpool Kazanır 1.10, KG Yok 1.45

Yorumlar