Alanyaspor Beşiktaş iddaa tahmini

Süper Lig'in 15. haftası Alanyaspor Beşiktaş maçı ile açılıyor. Maç öncesi Alanyaspor Beşiktaş iddaa tahmini, sakat cezalı listesi ve muhtemel 11'ler



Alanyaspor Beşiktaş Süper Lig iddaa tahmini

Eksik Listesi

Alanyaspor'da Merih Demiral (defans/11maç/1gol) cezalı. M'Billa Etame (forvet/1maç), Barış Başdaş (defans/4maç), Ufuk Ceylan (kalecis/5maç) sakat.

Beşiktaş'ta Pepe, Ryan Babel, Enzo Roco, Caner Erkin ve Jeremain Lens sakat. Gökhan Gönül  ise iyileşti.

Muhtemel 11'ler

Alanyaspor Muhtemel 11: Haydar, Baiano, Tzavellas, Welinton, Sackey, Efecan Karaca, Junior Fernandes, Maniatis, Ceyhun Gülselam, Djalma Campos, Cisse

Beşiktaş Muhtemel 11: Karius, Gökhan Gönül, Necip Uysal, Vida, Adriano, Medel, Dorukhan, Quaresma, Ljajic, Mustafa Pektemek, Güven Yalçın (Vagner Love)


Alanyaspor Beşiktaş Süper Lig iddaa tahmini yorum

Kayserispor'u 5-0 mağlup ettikten sonra Konyaspor deplasmanına konuk olan Alanyaspor maç boyunca rakibine direnç gösteremedi ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Konuk Beşiktaş ise ligdeki son maçında Galatasaray'ı konuk etti ve Adem Ljajic'in penaltı golü ile derbi karşılaşmasını 1-0 kazanmayı bildi.

Alanyaspor istikrarsız bir görüntü sergiliyor, Beşiktaş ise eksiklerine rağmen bu maça derbi galibiyetinin morali ile çıkacak bu nedenle tercihimiz istikrarsız rakibi karşısında konuk ekip galibiyeti yönünde olacak.

Alanyaspor Beşiktaş Süper Lig iddaa tahmini: Beşiktaş Kazanır 1.70 (Güven %75)

Yorumlar