İlk Yarı 1.5 gol Alt / 1.5 gol Üst Nasıl Oynanır



İlk Yarı 1.5 gol altı / ilk yarı 1.5 üstü oyunu nedir?

İlk yarı 1.5 alt / ilk yarı 1.5 üst , iddaa programında yer alan bir futbol karşılaşmasının ilk yarısında atılacak toplam gol sayısının 1 ve 1'in altında mı yoksa 2 ve 2'nin üzerinde mi olacağını tahmin etmeye çalıştığınız bir oyundur.


İlk Yarı 1.5 gol altı için örnek:

Örneğin Rizespor - Alanyaspor maçın ilk yarısı 1-0 Rizespor'un üstünlüğü ile sonuçlanmış olsun bu durumda ilk yarıda atılan toplam gol sayısı 1 olduğu için yani 2 ve 2'den küçük olduğu için ilk yarı 1.5 GOL ALTI seçeneği kazanmış olmaktadır.

İlk yarı 1.5 gol üstü için örnek:

Örneğin Beşiktaş - Lyon karşılaşmasının ilk yarısı 2-1 Beşiktaş'In üstünlüğü ile sonuçlanmış olsun bu durumda ilk yarıda atılan toplam gol sayısı 2+1=3 olduğu için yani 2 ve 2'nin üzerinde olduğu için bu karşılaşmaya iddaa'da ilk yarı 1.5 GOL ÜSTÜ oynayanlar kazanmış olacaklardır.

İddaa’da İlk Yarı 1.5 Gol Altı / 1.5 Gol Üstü Nasıl Oynanır? İddaa kuponunda İlk Yarı 1.5 Alt / Üst Nasıl İşaretlenir?

İlk yarı 1.5 ALT nasıl oynanır ?

Örneğin 301 iddaa kodlu Mainz - Leverkusen maçında ilk yarı 1.5 gol altı seçeneğini oynamayı düşünüyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken Mainz - Leverkuzen maçının iddaa kodu olan 301'i iddaa kuponundaki maç kodu alanına işaretledikten sonra, İY (İlk Yarı) alanında bulunan 1'i işaretlemeniz ve son olarak da Alt üst seçeneklerinden Alt için A kutucuğunu işaretlemeniz gerekmektedir yani ilk yarı 1.5 alt için Maç Kodu, İY 1 ve A (Alt)'yı işaretlemeniz yeterli olacaktır. Karşılaşmanıın ilk yarısı 0-0, 1-0, 0-1 gibi toplam gol sayısı 1 ve 1'in altında bitmesi durumunda iddaa da tahmininiz tutmuş olacaktır.

İlk yarı 1.5 ÜST nasıl oynanır ?

İddaa kodu 345 olan Arsenal - Liverpool karşılamasının ilk yarsına 1.5 gol üstü oynamak istiyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken ise öncelikle Arsenal - Liverpool maçının kodunu yani 345'i iddaa kuponundaki iddaa kodu alanına işaretlemelisiniz. Maç kodunu işaretledikten sonra İY (İlk Yarı) alanında bulunan 1 seçeneğini işaretleyin, son olarak da Üst seçeneği için iddaa kuponunda bulunan Ü kutucuğunu işaretlemeniz gerekmektedir.

Yani iddaa programında yer alan bir futbol maçına ilk yarı 1.5 gol üstü oynamak için iddaa kuponuna maçın kodunu ardından İY 1 ve Ü (Üst) kutucuklarını işaretlemeniz yeterli olacaktır. Karşılaşmasın ilk yarısında atılan toplam gol sayısı 2 ve 2'den fazla (1-1,2-0, 2-1, 0-3 gibi) olursa tahmininiz kazanmış olacaktır


İddaa'da İlk Yarı 1.5 Altı / Üstü oynanmalı mı?

İddaa'da İY 1.5 Altı / İY 1.5 Üstü oyunu zaman zaman güzel oranlar sunmaktadır. Takımları iyi takip ediyorsanız ve savunma hücum performansları hakkında güncel bilgilere sahipseniz iddaa'da ilk yarı 1.5 alt / ilk yarı 1.5 üst seçenekleri sizin için kazançlı tercihler olabilir.


Yorumlar