İddaa Altın Kupon Nedir ?



İddaa Altın Kupon nedir?

İddaa'nın yeni uygulaması altın kupon, iddaa programında belirlenen bazı maçlara daha yüksek oranlar ile iddaa oynamanızı sağlamaktadır. Böylelikle iddaa kazancınızı arttırabilirsiniz.


İddaa Altın Kupon Nasıl Oynanır ?

- Kuponunuzda yer alacak maçlar Altın Programda bulunmalı

İddaa Altın Kupon oynamak için iddaa'nın açıkladığı Altın Programda yer alan maçlardan kupon oluşturmanız gerekmektedir. Altın Program dışında kuponunuza maç eklerseniz iddaa altın kupon oranlarından faydalanamazsınız.

İddaa altın kupon oynamak için belirlenen maçlar İddaa Altın Programında yer almaktadır. İddaa Altın Programı her hafta Salı ve Cuma günleri idaaa bülteni ile birlikte yayınlanmaktadır.

- İddaa Altın Kuponda sadece MS, MS Çifte Şans ve 2.5 Alt / Üst oynayabilirsiniz

İddaa altın kupon'da sadece Maç Sonucu, Maç Sonucu çifte şans ve 2.5 gol altı / üstü oyunlarından oluşan bir kupon yapabilirsiniz. Diğer oyunları kuponunuza eklerseniz iddaa altın kupon oranlarından yararlanamazsınız.


- İddaa Altın Kuponda en az 5 maç seçmelisiniz

İddaa altın kupon oynamak için iddaa altın programında yer alan maçlardan en az 5 tane maç seçmelisiniz yani kuponunuzda en az 5 maç bulunmalı aksi halde iddaa altın kupon oranlarından yararlanamazsınız.

İddaa'da altın kupon oynamaya değer mi?

En az 5 maçlık bir kupon yapacak ve seçtiğiniz maçlar iddaa altın programında yer alıyorsa iddaa'nın yeni uygulaması altın kupon seçeneğini deneyebilirsiniz aksi halde altın oranlar ile normal oranlar arasında çok fazla fark olmadığı için ve kuponunuz 5 maç gibi yüksek maç sayısına sahip olacağı için iddaa'nın altın kupon uygulamasını oymanızı tavsiye etmiyoruz.

Yorumlar